A CosRenovables
creiem fermament
en un futur net
i sostenible
energèticament,


i per això s’implica en la difusió del nou model energètic, tan necessari per al nostre futur i al del medi ambient.
CosRenovables col·labora amb diverses entitats en la difusió de l’ideal energètic del futur. En ser conscients que l’actual model energètic, basat en els combustibles fòssils, no és sostenible a mig termini, cal potenciar altres alternatives que solucionin les demandes energètiques d’una societat complexa i creixent.

Què aportem? Davant una falta important d’informació, CosRenovables es presenta com a divulgador a diferents col·lectius (veïns, administradors de finques, escoles, professionals...) d’una filosofia orientada a minimitzar el col·lapse energètic i ambiental.

En ser membres dels AEEs (Agents Energètics d’Edificis), figura professional promoguda per l’Ajuntament de Terrassa, hem ofert ja algunes xerrades organitzades en els diferents Centres Cívics de Terrassa orientades als veïns i veïnes, cap a l’estalvi energètic a la llar.

Gerència i col·laboradors de CosRenovables, a nivell personal, som socis de SomEnergia, cooperativa de producció i consum d’energia verda de Catalunya i Espanya, que promou la producció i el consum d’energies renovables a nivell local. Com a membres del grup de treball de SomEnergia/Terrassa, col·laborem fent xerrades de difusió d'aquesta cooperativa, incentivant el canvi de model energètic i social, tant necessari per a la nostra societat.

UN CANVI DE MODEL ENERGÈTIC I SOCIAL,

PRODUCCIÓ I CONSUM D’ENERGIA NETA, RENOVABLE, SOSTENIBLE I LOCAL,

L’ESTALVI ENERGÈTIC A LA LLAR.