L’objectiu de CosRenovables és oferir un servei o un producte el més proper possible a les necessitats dels clients.

És per això que qualsevol proposta o suggeriment per millorar aquest servei, seran benvinguts. Entenem que cada comunitat té les seves necessitats, i a CosRenovables ens hi volem adaptar dins les nostres possibilitats, esperant oferir el millor servei.

Restem a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte o aclariment , i estudiar qualsevol proposta que ens vulguin oferir.

Manteniment de la llar

Els professionals que treballen amb CosRenovables, disposen de les titulacions necessàries per dur a terme totes les accions que calguin en la instal·lació, manteniment i reparació dels elements que composen la llar (tant si es tracta d’aigua, gas o electrodomèstics) amb garantia, i dins la normativa vigent, donant així la tranquil·litat de la feina ben feta.

CosRenovables neix com una empresa de manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques durant el fort creixement de la construcció. Les normatives europees i estatals sobre l’aprofitament d’energies renovables va impulsar una nova generació de professionals preparats per a les noves tècniques sense deixar de banda els coneixements bàsics de les instal·lacions ja existents a la llar. Això ens permet oferir un producte conjunt de manteniment dels diferents elements energètics i de servei de la llar.

Col·laborem amb arquitectes, assessors, enginyers tècnics i superiors, experts en energia solar fotovoltaica, en energia solar tèrmica, instal·ladors d’aigua, gas i clima, electricistes i paletes, tots ells acreditats.

Són autònoms que donen el seu nom com a garantia de professionalitat, i la seva feina és la seva propaganda, essent CosRenovables una plataforma de professionals que col·laboren els uns amb els altres per tal d’oferir un servei de qualitat amb preus competitius.

A CosRenovables també treballem estretament amb els administradors de finques, en aquelles instal·lacions comunals com ara la instal·lació solar tèrmica, calefaccions, antenes, etc..., donant-los un valor afegit al servei que ofereixen aquests, duent a terme totes aquelles gestions necessàries per implementar o reparar, tasques com ara projectes, legalitzacions, permisos, instal·lacions, posada en marxa, manteniment i reparació d’avaries.